Warning: Undefined array key 0 in /ima_projects/sites/fmf/wp-content/themes/fajr41/single.php on line 13

شب «برادران» در جشنواره موسيقي فجر

 

هفتمین اجراي جشنواره موسيقي فجر در بخش پاپ به اجراي گروه «برادران» با خوانندگی آرش و مسیح در دو سانس اختصاص داشت كه باز هم استقبال مخاطبان همراه شد.

سالن میلاد نمایشگاه بین‌المللی شامگاه ۲۶ بهمن‌ماه میزبان علاقمندان موسیقی پاپ بود که آمده بودند شاهد اجرای آرش و مسیح باشند.

 

اجرا با قطعه «دیوونه» آغاز شد و قطعات «بعد از تو»، «به همه بگو»، «برو خوش باش» و «بوی شمال» يكي پس از ديگري با همخواني پيوسته مخاطبان اجرا شدند.

سپس در ادامه اجرا، آرش عدل‌پرور خطاب به حاضران گفت: با اینکه طبق اعلام ستاد کرونا ظرفیت میزبانی سالن فقط ۳۰ درصد است اما انرژی خیلی خوبی دارید. با این حال باید انرژی جایگاه‌های خالی را هم پر کنیم.

ارکستر زهی نيز در بخش دیگری از اجرا به گروه اضافه و قطعه «عمو زنجیر باف» اجرا شد. اجراي اين آهنگ مورد استقبال مخاطبان قرار گرفت و پس از آن نوبت قطعه «شاه بيت» بود.

پس از اجراي دو قطعه اعضاي ارکستر زهی از صحنه خارج شدند و بعد اعضاي گروه قطعات «تو که نیستی پیشم» و بعد از آن «دریا» را اجرا کردند.

اشکان آبرون (کیبورد)، خشایار جوزی (گیتار الکتریک)، آرش پژندمقدم (درامز)، دارا دارایی (گیتار باس)، آرین قیطاسی (ساکسفون) از نوازندگان اين اجرا بودند.

Explide
Drag