اولریش درکسلر اتریشی که شب گذشته به همراه استفانو باتاگلیا ایتالیایی در تالار رودکی به اجرای برنامه پرداخت در حاشیه این کنسرت از رپرتواری که به جشنواره موسیقی فجر آورده و همچنین از علاقه​اش به موسیقی و موزیسین​های ایرانی گفت.

اولریش درکسلر در گفتگو با خبرنگار ستاد خبری سی امین جشنواره بین المللی موسیقی فجر، درباره رپرتواری که برای اجرا در ایران انتخاب کرده گفت: این قطعاتی که ما برای اجرا در ایران در نظر گرفته​ایم شامل لالایی​ها و موسیقی​های عاشقانه​ای می شود که برای خانواده و دوستان نزدیک و هر کسی که در زندگی به من الهام و انگیزه داده است، نوشته​ام. شاید گفتنش تکراری باشد اما اگر بخواهم به طور کلی بگویمٰ این موسیقی​ها درباره مفهوم عشق هستند.

این نوازنده باس کلارینت درباره همکاریش با استفانو باتاگلیا نوازنده پیانو از ایتالیا گفت: من چند سالی به کارهای استفانو گوش کرده​ام و موسیقی او را دوست دارم؛ دلیل علاقه من هم به کارهای او این است که ریشه​های موسیقی استفانو باتاگلیا بسیار به ریشه های موسیقی من شبیه است. هر دو تحصیلات موسیقی کلاسیک داشته​ایم و در عین حال که از موسیقی کلاسیک بهره می​گرفتیم از انواع دیگر موسیقی مانند موسیقی صوفیٰ موسیقی اسکاندیناوی و موسیقی​های شرقی نیز استفاده کرده​ایم. همه اینها دلایلی است که باعث شده با هم در اجراهای اینچنینی همکاری داشته باشیم.

وی درباره آشنایی​اش با موسیقی ایرانی گفت: من یکی از علاقمندان جدی کارهای کیهان کلهر هستم و آثار این موسیقیدان ایرانی را دوست دارم؛ البته به یک موزیسین ایرانی دیگر هم علاقه دارم اما اسم ایشان الان به خاطرم نمی​آید.

این نوازنده تاکید کرد: نظرم درباره موسیقی ایرانی این است که موسیقی شما از قلب می‌آید و احساس نقش پررنگی در آن ایفا می کند.

اولریش درکسلر ادامه داد: من مفتخر هستم که برای دومین بار به ایران آمده‌ام و اخلاق مردم ایران را دوست دارم. آنها مهربان و مودب و بسیار مهمان نواز هستند و امیدوارم که کنسرتم در ایران مورد توجه مردم ایران قرار گرفته باشد.

دوئت پیانو و کلارینت اولریش درکسلر نوازنده باس کلارینت و اشتفانو باتاگلیا نوازنده پیانو جمعه 24 و شنبه 25بهمن در بخش بین‌الملل سی‌امین جشنواره موسیقی فجر در تالار رودکی برگزار و با استقبال مخاطبان همراه شد.

این دو نوازنده در سی‌امین جشنواره بین المللی موسیقی فجر قطعاتی چون بهشت تو، لالایی کوچک صلح شماره 2، لالایی کوچک صلح شماره 3، لالایی کوچک صلح شماره 4، جرقه‌ای به هنگام غروب، لالایی کوچک صلح شماره 6 ، لالایی کوچک صلح شماره 7 ، همواره می دانی، لالایی کوچک صلح شماره 10 ، لالایی کوچک صلح شماره 12، لالایی کوچک صلح شماره 5 ، لالایی کوچک صلح شماره 8، لالایی کوچک صلح شماره 9 ، لالایی کوچک صلح شماره 14 و فراتر از کلمات را به آهنگسازی اولریش درکسلر و لاما بادا به آهنگسازی شتفانو باتاگلیا را اجرا کردند.

علاقمندان می‌توانند اخبار و عکس‌های مربوط به این جشنواره را در اینستاگرام جشنواره به نشانی fajrmusicfestival30 مشاهده کنند.