گروه سرود اسرا بر سوی صحنه فجر/سرود، جذابیت جشنواره است
۲۵ بهمن ۱۴۰۲ | ۰۹:۰۷
دومین روز از سی و نهمین دوره جشنواره بینالمللی موسیقی فجر در بخش سرود، عصر روز گذشته 24 بهمنماه در کوشک باغ هنر و با اجرای دو گروه سرود برگزار شد.
به گزارش روابطعمومی سی و نهمین جشنواره بینالمللی موسیقی فجر، سالن کوشک هنر روز گذشته و از ساعت 18:30 میزبان گروهای سرود «اِسرا» و «نغمه سپیدار» بود.
این اجرا با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران آغاز شد.
ابتدای این اجرا، مژده لواسانی مجری مطرح صدا و سیما به روی صحنه آمد و پس از خوشآمدگویی به حضار داخل سالن، از گروه پسران «اِسرا» به سرپرستی حکمت الله صادقی دعوت کرد تا به روی صحنه بیایند و قطعات خود را اجرا کنند.
گروه پسران «اِسرا» در این اجرا قطعات «ایران» «انتظار» و «عطر طاها» را اجرا کردند.
مبین دستباز، امیرمهدی شاه حسینی، یاسین رشیدی، احمد کریمی، حمیدرضا مرادی، سید یوسف حسینی، امیرمهدی کریمی، مصطفی غلامی، ابوالفضل علیپور، امیرعباس آقا براتی، امیرعلی طربناک، محمدکیان رضایی، متین قربانیان، محمدعارف کارخانه و محمدمهدی کلائی به سرپرستی حکمت الله صادقی اعضای گروه اِسرا را تشکیل دادند.
حکمتالله صادقی سرپرست گروه سرود «اِسرا» در گفتگویی کوتاه در مورد اجرای این گروه در جشنواره موسیقی فجر گفت: گروه اِسرا حدود 18 سال است که در زمینه سرود و همخوانی با نوجوانان فعالیت میکند و در این مدت حدود 5 هزار دانش آموز و هنرجو را آموزش دیدند و در حال حاضر 200 نوجوان فعال در مجموعه ما مشغول فعالیت هستم. ما از سال 1384 فعالیت خودمان را آغاز کردیم و با توجه به ظرفیتی که ستاد برگزاری جشنواره به ما اعلام کردند، 15 نفر از این عزیزان را گلچین کردیم و در این اجرا در کنار ما حضور داشتند. ضمن اینکه ما در 18 سال گذشته نیز جزو نخستین گروههای سرود کشور بودیم.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه اعضای گروه در مدت زمان کوتاهی تمرین کردند و خودشان را برای این دوره از جشنواره آماده کردند، آثار خوبی را اجرا کردند و در مجموع اجرای خوبی را شاهد بودیم و از اجرای بچهها کاملا راضی هستم. همچنین مربیهایی نیز در کنار گروه داریم از جمله آقایان علیرضا هاشمپور، صادق اشرفی و امیرحسین ترابی که کار تمرین با بچهها را برعهده دارند.
صادقی در پایان در مورد اهمیت بخش سرود جشنواره موسیقی فجر گفت: بخش سرود جشنواره موسیقی فجر تأثیر زیادی در استعدادیابی نوجوانان کشور دارد؛ زمانی که یک حرکت تشکیلاتی انجام میشود و نوجوانان را درگیر رقابت میکند، این موضوع هم در روحیه اجتماعی بچهها تأثیر میگذارد و هم اینکه حرکت قشنگی است. به هر حال همانطور که رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند، باید سرودهایی را تولید کنیم که بچهها حتی در حین رفتن به مدرسه، آن را زمزمه کنند و این اتفاق در حال حاضر رخ داده است.