اینکه جشنواره «موسیقی فجر» در میان بخش‌های متعدد اهتمامی نیز به موسیقی نواحی و اقوام ایرانی که پس از انقلاب اسلامی به منظور انتقال مفاهیم ارزشمند و اعتقادی تولید شدند، دارد دبیرخانه جشنواره را مبتکر و خلاق معرفی می‌کند.

حامد فیضیان، سرپرست گروه موسیقی آساره لرستان در مورد برگزاری این دوره از جشنواره گفت: رویکرد جشنواره موسیقی فجر به موسیقی نواحی و اقوام ایرانی در دوره سی و دوم آن بسیار مثبت و تبعات مفیدی به دنبال خواهد داشت؛ چرا که گویا علاوه بر بررسی ابعاد و ویژگی‌های این گونه موسیقی قرار است کارهای انجام شده در آن نیز مورد بررسی نیز قرار گیرد.

وی گفت: لزوم پرداختن به این موسیقی در معتبرترین جشنواره موسیقی کشور در کنار سایر گونه‌های موسیقی به شکل صحیحی از سوی دبیرخانه و رئیس آن احساس نیاز شده است و به طور قطع ظرفیت مطلوبی را برای احیای مجدد این نوع موسیقی که در اثر تنوع سلیقه و تغییر مذاق مخاطب و ظهور اشکال مختلفی از موسیقی به حاشیه رانده شده، ایجاد خواهد کرد.

فیضیان تصریح کرد: در طول نزدیک به چهار دهه از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی آثار فراوان و درخوری با محوریت موضوع پرداختن به مفاهیم و مضامین ارزشی و انقلابی و مباحثی همچون دفاع مقدس و فرهنگ ایثار و شهادت در قالب موسیقی نواحی و اقوام ایرانی تولید و به اجرا درآمد که امروز دیگر کمتر شاهد آن هستیم که اجرایی مجدد داشته باشند و لذا در حال فراموشی هستند.

این هنرمند نوازنده و موسیقیدان ادامه داد: به شخصه در مورد فعالیت نسل جوان در حوزه موسیقی نواحی و اقوام ایرانی و اینکه آیا استقبال چشمگیری در این مورد از خود نشان می‌دهند و تا چه اندازه این انگیزه در آنها وجود دارد که بخواهند در این حوزه فعالیت مؤثری داشته باشند اطلاع چندانی در دست ندارم اما تصور می‌کنم ایجاد بخشی تخصصی به این موضوع در جشنواره موسیقی فجر لازم و ضروری است.

وی در پایان گفت: اگر جوانان جویای نام موسیقی رغبتی به فعالیت در عرصه موسیقی نواحی و اقوام ایرانی دارند باید شرایطی هم از سوی دبیرخانه جشنواره و هم مرکز موسیقی ارشاد فراهم شود تا آنها بتوانند در زمینه بازخوانی آثار انقلابی و حماسی ایرانی محصولات قابل تأملی را پدید بیاورند.