شب هنرستان موسیقی دختران کشور در سی و هشتمین جشنواره موسیقی فجر چگونه گذشت؟
۳۰ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۰:۰۷
گروه هنرستان موسیقی دختران کشور در دومین شب از سی و هشتمین جشنواره موسیقی فجر در تالار رودکی به صحنه رفت؛ اجرایی در بخش غیر رقابتی جشنواره که نویدبخش آیندهای روشن برای موسیقی کشور است.
به گزارش ستاد خبری سی و هشتمین جشنواره موسیقی فجر، دومین شب از سی و هشتمین جشنواره موسیقی فجر با میزبانی هنرستان موسیقی دختران کشور در تالار رودکی برگزار شد. در این اجرا که از ساعت ۱۸:۳۰ آغاز شد، در بخش اول هنرجویان هنرستان موسیقی دختران قزوین قطعات خود را به صورت گروهنوازی اجرا کردند.
نگار نیری، کیمیا محسنی، عارفه فدایی ، سارا ثقفی، فاطمه ذکری فلاح، لاوین میراشه، سروناز فلاح، ریحانه حسنبیگی و مهشید گودرزی اعضای گروه هنرستان موسیقی دختران قزوین بودند که در تالار رودکی به صحنه رفتند.
نرگس وفایی(مدیر هنرستان موسیقی دختران قزوین) درباره این گروه و اجرای آنها در سی و هشتمین جشنواره موسیقی فجر توضیح داد: «این اولین اجرای هترجویان ما در جشنواره موسیقی فجر بود، اجرای صحنهای در رویدادی مثل فجر و در تالار رودکی تجربه بسیار ارزشمندی برای هنرجویان موسیقی است و امکان دیدهشدن آنها را فراهم میآورد.»
او درباره اینکه آیا اجراهای جشنواره فجر باعث روحیه نشاط و امید و همبستگی در جامعه میشود، گفت: «قطعا برگزاری جشنواره موسیقی فجر باعث شور و نشاط اجتماعی و باعث افزایش روحیه همدلی در جامعه میشو.»
در بخش دوم اجرای هنرستانهای دختران کشور در سی و هشتمین جشنواره موسیقی فجر هنرجویان هنرستان موسیقی دختران تهران به صحنه آمدند و قطعات خود را اجرا کردند.
تارا قهرمانی، فاطمه مزارعی، آلما نگهبان، مدیا احمدیان اعضای گروه موسیقی هنرجویان هنرستان موسیقی دختران تهران بودند که در تالار رودکی به اجرای صحنهای پرداختند.
پریسا زهتابیان (مدیر هنرستان موسیقی دختران تهران درباره این گروه و اجرای آنها در سی و هشتمین جشنواره موسیقی فجر توضیح داد: «هنرجویان هنرستان موسیقی دختران تهران پنج سال است که در جشنواره موسیقی فجر در بخش غیر رقابتی شرکت دارند ؛ حضور و اجرا در جشنواره فجر انگیزه خوبی برای کار کردن و تلاش بیشتر هنرجویان میشود؛ ما هر سال گروههای بیشتری برای اجرا در جشنواره داشتیم متاسفانه در سه سال اخیر به دلیل پاندمی کرونا امکان گروهنوازی هنرجویان در جشنواره نبود چون تعدادی از آنها نمیتوانستند به اجرا بروند؛ هنرجویان ما در واقع پس از سه سال امشب برای گروهنوازی به صحنه فجر آمدند.»
او اظهار کرد: «حضور هنرجویان موسیقی در جشنواره فجر و اجرای صحنهای باعث روحیه نشاط و افزایش همدلی در جامعه میشود و در شرایط فعلی برگزاری جشنواره موسیقی یک ضرورت اجتماعی بود.
«پیش درآمد اصفهان»، «درآمد»، «دونوازی سنتور و تار»، «بهار دلنشین»، سولو کمانچه و رنگ اصفهان قطعاتی بود که هنرجویان هنرستان موسیقی کشور در سی و هشتمین جشنواره موسیقی فجر اجرا کردند.